NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - (0128)(New - 2022)

NEW◁ اسکوپ پروانه ایی | لیست قیمت روز و خرید مستقیم ، مناسب تر از نمایندگی شهرستان ها

NEW◁ اسکوپ پروانه ایی

بروزرسانی قیمت در

عبارات کلیدی: فروش ویژه NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - لیست قیمت NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - نمایندگی NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - خرید NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - ارزانترین: NEW◁ اسکوپ پروانه ایی - ارسال (NEW◁ اسکوپ پروانه ایی) به تهران، کرج، دماوند، اصفهان، شیراز یک روزه می باشد.

🟧آیا میدانستید NEW◁ اسکوپ پروانه ایی ،بروز رسانی پنج شنبه, 19 مهر 1403 ساعت 16:01:28است.

 

اسکوپ سنگ . ,اسكوپ سرامیک . ,دستگاه شیارزن اسکوپ| اسکوپ سنگ(SANGSCOP.IR) ,اسكوپ سرامیک ,دستگاه شیارزن اسکوپ


 

اسکوپ سرامیک

 

اسکوپ سنگ چیست؟

از آنجایی که سنگ ها سطح نسبتاصاف و جذب آب پایینی دارند پیوند مناسبی با ملات های پشت خود برقرار نمی کنند و همین باعث می شود که امکان افتادن آنها همیشه وجود داشته باشد، به خصوص سنگ هایی مانند گرانیت که جذب آب پایین و سطح بسیار سختی دارند.
به همین دلیل برای نصب این سنگ ها از روش هایی مانند پیچ کردن و یا استفاده از اسکوپ استفاده می کنند که در این مطلب در خصوص استفاده از اسکوپ قصد داریم صحبت کنیم.

 

دلیل استفاده از اسکوپ سنگ

استفاده از اسکوپ باعث می شود که سنگ های کار شده به صورت ایستاده و سنگ های استفاده شده در نمای ساختمان، از استحکام بیشتری برخوردار باشند و با افتادن خود جان افراد دیگر را نیز تهدید نکنند. این موضوع به قدری برای نمای ساختمان مهم است که در ساختمان های بلند برای نصب سنگ نمای از ریل برای مهار سنگ استفاده می شود.

 

روش های مختلف اسکوپ سنگ

 

روش اول: لقمه گذاری(روش اشتباه)

این روش بسیار ساده است و در آن دو یا چند سنگ لقمه ای را به پشت سنگ مورد نظر برای استفاده در نما می چسبانند و سپس سنگ مورد نظر خود را با سیستم دوغابی نصب می کنند.

اسکوپ سنگ ساختمان با لقمه گذاری

روش دوم: استفاده از سیم مفتول برای نگه داشتن سنگ(روش اشتباه)

در این روش دو سر سنگ مورد نظر برای نمای ساختمان را با استفاده از ابزار مناسب شیار می دهند و یک مفتول آهنی به قطر 2 میلی متر از این شیار ها را عبور می دهند و آنها را به هم گره می زنند و با این کار باعث می شوند که سیم ها به پشت ملات گیر کند و سنگ را نگه دارد.

 

روش سوم: استفاده از اسکوپ های دو پایه(روش اشتباه)

شکل ظاهری این اسکوپ ها به صورت یک قطعه سیم مفتولی از جنس استیل است که دو قطعه به نام بالچه دارد. نحوه اتصال این اسکوپ ها به پشت سنگ ساده است و با استفاده از چسب می توان آنها را به سنگ وصل کرد و برای نصب دوغابی آماده کرد، وظیفه بالچه ها این است که راه را برای رفت دوغاب به سطوح پایین تر هموار کنند.

اسکوپ سنگ ساختمانی

روش چهارم: استفاده از اسکوپ های سه پایه(روش اشتباه)

استفاده و روند کاری این اسکوپ ها مانند اسکوپ های دو پایه می باشد، ولی با این تفاوت که یک لبه سوم نیز دارد که درون یک شیار ایجاد شده درون سنگ قرار می گیرد و سپس با استفاده از چسب سنگ محکم می شود.

 

روش پنجم: استفاده از اسکوپ پروانه ای(روش درست)

در این روش ابتدایک شیرا با زاویه 45 روی سنگ ایجاد می کنند و بعد از آن قطعه مورد نظر را به صورت پروانه ای درون سنگ جا می دهند و سپس بعد از دوغاب ریزی سیمان و دوغاب اطراف این سیم ها را گرفته و سنگ شما را محکم نگه می دارد.

 

روش ششم: استفاده از اسکوپ z (روش درست)

همانطور که از اسم این قطعه پیداست، به شکل Z می باشد و برای نصب آن ابتدایک شیار روی سنگ ایجاد می کنند و بعد از آن عملیان نصب و دوغاب دهی سنگ مورد نظر را انجام دهند.

 

از چه تجهیزاتی برای شیار زنی جهت اسکوپ استفاده می شود؟

بهترین راه برای ایجاد شیار در سنگ ها استفاده از فرز های دستی است، البته دستگاه های مخصوصی جهت ایجاد شیار برای اسکوپ وجود دارند. که تصویر آنرا می توانید در ادامه ببینید.

دستگاه شیار کن اسکوپ

امیدواریم که این مطلب از سنگبری معنوی توانسته باشد برای شما مفید واقع شود و به این صورت شما به صورت مطمئن تر بتوانید سنگ های نمای ساختمان خود را نصب کنید.
مطالب زیر در خصوص نمای ساختمان و نصب سنگ می تواند برای شما بسیار مفید و موثر باشد:

نکات مهم در خصوص نصب سنگ گرانیت ایستاده

نشانه های ریزش احتمالی نمای سنگی ساختمان

انواع سنگ های نما ساختمان

سنگ طولی چیست؟

اسکوپ سنگ

اسكوپ سنگ بدين معنی است كه سنگ‌هايی كه در تراز قائم استفاده می‌شود برای اطمينان از عدم شل شدن و سقوط آن و همچنين پايداری در حين زلزله، اسكوپ می‌شود. برای اين منظور پشت سنگ توسط دستگاه فرز سنگ شيار داده شده و بعد سيم آرماتور بندی سخت نه نرم دور اين حاشيه قرار داده می‌شود و از پشت اين سيم از دو طرف سنگ به هم تابونده می‌شود. اين سنگ وقتی در تراز قائم قرار گرفت و وقتي كه دوغآب پشت سنگ ريخته شد، سيم با دوغآب پيوستگی ايجاد كرده و احتمال سقوط سنگ از بين خواهد رفت.

عموماً واژه اسكوپ به عنوان مهار سنگ‌های نما شناخته می‌شود ولی حتی برای سنگ‌های قائم كه به عنوان سنگ ازاره در داخل فضاهايی مانند بيمارستان و بانك‌ها مورد استفاده قرار می‌گيرد نيز بايستی انجام شود.

دليل اسكوپ اين است كه سنگ بر خلاف آجر قدرت مكش كمتری داشته و ملات را كمتر به خود جذب می‌كند. به همين دليل ممكن است به مرور زمان ملات پشت سنگ خشك شده و چسبندگی بين ملات و سنگ از بين رفته و سنگ سقوط كند كه در حالت سنگ نما مي تواند خطر آفرين باشد.

اسكوپ به عنوان مهار سنگ‌های نما شناخته می‌شود

انواع روش‌های اشتباه اسکوپ (اتصال)

‌چسباندن قطعه سنگ مستطیلی به پشت سنگ

یکی از روش‌های بسیار آسان و ارزان اسکوپ سنگ در نما، چسباندن تکه‌های سنگی به ابعاد حدود ۳ سانتیمتر و ضخامت حدود ضخامت سنگ، در فواصل و تعداد مناسب، در پشت سنگ است.

‌اسکوپ به روش پیچ و رول پلاک

استفاده از پیچ و رولپلاک بعد از اجرای نمای سنگی و در مواقع اضطراری مرسوم است. در این روش در ۲ تا ۴ نقطه از سنگ بکمک دریل و پیچ و رول پلاک سنگ را به ملات پشت آن درگیر می‌کنند.

مهار سنگ نما با سیم فلزی

در این روش، پیش از نصب سنگ، شیارهایی را به کمک دستگاه فرز بر روی لبه‌های سنگ ایجاد کرده و سپس سیم‌های گالوانیزه را بصورت ضرب‌دری از شیارهای ایجاد شده عبور می‌دهند؛ بدین ترتیب با قرار گرفتن این سیم‌ها در دوغاب ریخته شده در پشت سنگ، اتصال مقاومتری میان سنگ و دیوار ایجاد می‌شود.

نکته‌ای که در هنگام قرار دادن سیم‌ها باید رعایت شود این است که میان سنگ و سیم گالوانیزه یک لقمه سنگی قرار می‌گیرد که موجب بهتر قرار گرفتن سیم در دوغاب سیمانی خواهد شد.

 

 


اسکوپ پروانه

اسکوپ زد

اسکوپ سرامیک

اسکوپ سنگ

زمانی که شما در ساختمان سازی خود از مصالح ساختمانی غیر فلزی استفاده مینمایید و زمانی که این مصالح دارای خاصیت مکندگی نداشته باشند و یا خاصیت مکندگی آن کم باشد ، در این صورت در مجاورت ملات ، آب را به خود جذب نمیکند و چسبندگی بین مصالح و ملات بوجود نمی آید.یکی از این مصالح سنگ می باشد که بسیار در نمای ساختمان و در ارتفاعات مورد استفاده قرار میگیرد که در صورت کنده شدن در مکان هایی که عابر پیاده از آنجا عبور میکند میتواند خطر جانی داشته باشد و از طرف دیگر نمای ساختمان نیز خراب میگردد و برای ترمیم آن نیاز به صرف هزینه زیاد می باشد.

 

راههای متفاوتی برای اجرای سنگ به دیوار می باشد که به شرح زیر است :

 

نصب سنگ بوسیله سیم گالوانیزه :

در این روش نصب سنگ ، ابتدا بر روی دو لبه سنگ (دو لبه روبروی هم) به وسیله دستگاه فرز ، شیارهایی ایجاد میگردد و سپس به وسیله سیم گالوانیزه محکمی با ضخامت مقول به صورت ضربدری از شیارها رد کرده و دو انتها را به هم وصل کرده ، و سپس برای اینکه سیم درون دوغاب قرار گیرد سنگی به زیر سیم ها قرار داده ، تا گیرداری بین سنگ پلاک و دوغاب به صورت کامل به وجود می آید.فقط باید توجه شود سیم از جنس ضد زنگ باشد تا به مرور زمان نپوسد.

نصب سنگ بوسیله چسباندن تکه های سنگ به پشت سنگ :

این روش که آسان ترین و از لحاظ هزینه نیز به صرفه می باشد و در موارد نادر استفاده میگردد به این صورت است که چندین تکه سنگ کوچک به پشت سنگ چسبانده ، در این حالت گیروداری بین سنگ پلاک و دوغاب ایجاد میگردد . ضخامت این سنگ های ریز باید معقول باشد و حتی میتوان از خرده های سنگ نصبی نیز باشد.

 

 

 

نصب سنگ بوسیله پیچ و رول پلاک :

در این روش از پیچ های گالوانیزه 6 سانتی استفاده میگردد.این پیچ ها باید ضد زنگ باشد و دارای لبه بزرگتری نسبت به سایر پیچ ها باشد.این نوع پیچ ها دارای واشر در سر و دارای دو قسمت بازشونده باشد و برای باز شدن از سنگ می باشد.در این نوع نصب بتونه و یا رنگی وجود دارد که موجب پوشاندن پیچی باشد.این نوع بتونه بیشتر برای سنگهای تراورتن و گرانیت کاربرد دارد و رنگ برای نماهای ساختمان مرمر کاربرد دارد.استفاده از مته و دریل های مناسب نیز نقش موثری در این نوع روش نصب دارد.

4.نصب سنگ بوسیله اسکوپ و چسب اسکوپ

اسكپ سراميك , اسكوپ سنگ , نماي خشك , اسكپ دهقان , نماي پرسلان , اسكپ كاشي , سنگ گرانيت , سنگ تراورتن عباس اباد , اسكپ كردن سنگ , نماي سنگ , سراميك پرسلان , سيم اسكپ , نماي ساختمان , چسب سنگ...

 

 

 

 

قیمت اسکوپ سنگ نما × اسکوب سنگ × فروش اسکوپ × اسکوپ سنگ تراورتن × خرید اینترنتی اسکوپ سنگ × قیمت اسکوپ سنگ × خرید اسکوپ سنگ × اسکوپ سنگ در مقررات ملی ساختمان × دتایل اسکوپ سنگ نما × اسکوپ سنگ پروانه ای × اسکوپ سنگ دهقان × قیمت اسکوپ پروانه ای × فروش اسکوپ سنگ تهران × تولید کننده اسکوپ سنگ × اسکوپ دهقان اصفهان × اسکوپ سنگ به انگلیسی × فروش اسکوپ سنگ × دتایل شاسی کشی نما × دتایل های اجرایی نما dwg × جزئیات اجرایی اسکوپ سنگ نما × دتایل اجرای نمای سنگی dwg × دانلود رایگان دتایل اجرایی اسکوپ سنگ نما dwg × دتایل اسکوپ سنگ نما dwg × دانلود رایگان دتایل اسکوپ سنگ نما × نقشه اتوکدی دتایل اسکوپ سنگ نما × اسکوپ سنگ فولادی × اسکوپ سنگ گالوانیزه × اسکوپ سنگ محمود آباد اصفهان × اسکوپ سنگ نجف آباد اصفهان × اسکوپ سنگ خمینی شهر اصفهان × اسکوپ سنگ شهریار × اسکوپ سنگ پارس × فروش اسکوپ سنگ پروانه ای × اسکوپ پروانه ای سنگ × فروش اسکوپ پروانه ای × اسکوپ سنگ نما × نحوه اسکوپ سنگ تراورتن × دستگاه اسکوپ زن سرامیک × دستگاه اسکوپ زن سنگ × اسکوپ سرامیک چیست × اسکوپ کاشی و سرامیک × اسکوپ سرامیک پرسلانی × اسکوپ سرامیک پرسلان × اسکوپ پروانه ای × اسکوپ سرامیک × اسکوپ × اسکوپ چيست؟ × اسکوپ اماده × اسکوپ اجر نما × اسکوپ پشت سنگ × اسکوپ پروانه × اسکوپ پروانه اي سراميک × جزئيات اسکوپ سنگ نما × جزئيات اسکوپ سنگ × جايگزين اسکوپ سنگ × اسکوپ چيه × اسکوپ چسبي × اسکوپ چسبي سراميک × اسکوپ چنگکي × اسکوپ حرفه اي × اسکوپ خرچنگي × خريد اسکوپ سنگ × خريد اسکوپ × خريد اسکوپ پروانه اي × اسکوپ در نما × اسکوپ زن × اسکوپ زد × اسکوپ زدن سنگ نما × اسکوپ زن سراميک × اسکوپ ساز × اسکوپ سنگ به انگليسي × اسکوپ سنگ نما با مفتول × اسکوپ سيمي سنگ × اسکوپ سراميک نما × شرکت اسکوپ × شيوه اسکوپ × شيراز اسکوپ × شرکت اسکوپ سنگ × شهر اسکوپ × اسکوپ صنعتي × اسکوپ سنگ صنعتي × اسکوپ سنگ صد صنعت × نحوه صحيح اسکوپ سنگ نما × طريقه اسکوپ سنگ نما × طريقه اسکوپ سنگ × عکس اسکوپ × عکس اسکوپ چيست × عکس اسکوپ سنگ × عکاسي اسکوپ شيراز × عکس اسکوپ سنگ نما × اسکوپ هاي سنگ × اسکوپ يزد × اسکوپ فنري استيل × اسکوپ فنري × اسکوپ قشم × قيمت اسکوپ سنگ × اسکوپ ماشين × قيمت اسکوپ سنگ نما × فروش اسکوپ سنگ پروانه اي × نحوه نصب اسکوپ پروانه اي × فروش اسکوپ پروانه اي × قيمت اسکوپ پروانه اي سنگ × قيمت اسکوپ پروانه اي × چسب اسکوپ × ليست قيمت اسکوپ سنگ نما × خريد اينترنتي اسکوپ سنگ × خريد اسکوپ سنگ تهران × اسکوپ سنگ پروانه اي × انواع اسکوپ سراميک × دستگاه اسکوپ زن سراميک × اسکوپ سنگ تهران × چسب اسکوپ سراميک × اسکوپ سراميک پرسلاني × اسکوپ کاشي و سراميک × اسکوپ سراميک پرسلان × اسکوپ سراميک چيست × وزن سراميک پرسلان × معايب سراميک پرسلان × اجراي سراميک پرسلاني × نصب سراميک پرسلان با ملات × نحوه نصب سراميک پرسلاني ديوار × نحوه نصب سراميک پرسلاني کف × اسکوپ سراميک ديوار × نحوه اسکوپ زدن سراميک × نحوه اجراي اسکوپ سراميک × اسکوپ سراميک × اسکوپ آجر نما × نصب اسکوپ سنگ × اسکوپ بندي سراميک × نمونه اسکوپ سنگ × اسکوپ فلزي × تعريف اسکوپ × اجراي اسکوپ پروانه اي × اسکوپ سنگ مرمر × اسکوپ سنگ عباس اباد × اسکوپ سنگ حاجی اباد × اسکوپ سنگ گرانیت × اسکوپ سنگ اصفهان × اسکوپ سنگ کرج × اسکوپ سنگ دهقان اصفهان × اسکوپ ذهقان × توليد کننده اسکوپ سنگ × اسکوپ سنگ نما دهقان × اسکوپ سنگ در مقررات ملي ساختمان × اسکوپ سنگ × اسکوپ سیمی سنگ × طریقه اسکوپ سنگ × اسکوپ سرامیک دیوار × نحوه اسکوپ زدن سرامیک × نحوه اجرای اسکوپ سرامیک × اسکوپ خرچنگی × خرید اسکوپ پروانه ای × اسکوپ پروانه سنگ × اسکوپ پروانه ای سرامیک × اسکوپ پروانه ایی × اسکوپ پروانه ای دهقان × آدرس اسکوپ دهقان × فروش اسکوپ دهقان × تلفن اسکوپ دهقان × گیره اسکوپ دهقان × انواع اسکوپ دهقان × قیمت اسکوپ دهقان × اسکوپ دهقان × اسکوپ 5 گرمی × اسکوپ 16 گرمی × اسکوپ 23 گرمی × اسکوپ 31 گرمی × اسکوپ 14 گرمی × اسکوپ سنگ | اسکوپ سرامیک | با ورق فولاد سرد کاشان ×

ادامه مطلب...

سوالات متداول

در این بخش سوالاتی که به صورت روزانه پرسیده می شود پاسخ داده شده.

در مورد NEW◁ اسکوپ پروانه ایی | بروز رسانی پنج شنبه, 19 مهر 1403 چه می دانید؟

دوست عزیز به اطلاع می رساند کارخانه ما با 12 سال تجربه بهترین و ارزانترین راهکار را به شما معرفی می کند.


فروش ویژه و استثنایی محصولات تا پایان سال ۱۴۰۱

وارد وب سایت شوید و از آخرین پیشنهاد ویژه قیمت محصولات با خبر شوید.


ارسال سریع و آسان سفارشات به سراسر ایران

به اطلاع می رساند ارسال بار ما به طور روزانه از طریق ، باربری های حمل بار انجام می شود .


آدرس شما کجاست؟

کارخانه ما واقع در شهرصنعتی محمودآباد اصفهان می باشد و در شهرهای دیگر به صورت نمایندگی فروش نداریم.


ارسال به شهرستان چقدر زمان می برد؟

ارسال بار شرکت ما حداقل طی مدت دو روز کاری می باشد و از باربری طرف قرارداد شرکت ارسال می شود .


⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
منابع
  1. " NEW◁ اسکوپ پروانه ایی " .

 

 

 


(SANGSCOP.IR): اسکوپ سنگ,اسكوپ سرامیک,دستگاه شیارزن اسکوپ_ 09139741175 scopsang.ir